terug

Canon, nieuwe Pixma printers

Canon introduceert nieuw PIXMA- en CanoScan-assortiment en introduceert nieuwe NFC-connectiviteit
Canon maakt vandaag bekend haar PIXMA-printerassortiment voor thuis te vernieuwen met vier All-in-One inkjetprinters – de PIXMA MG2950, MG5650, MG6650, MG7550 – en een portable printer, de PIXMA iP110. De nieuwe printers zijn gebouwd met gebruiksgemak als uitgangspunt en beschikken naast uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden over een reeks nieuwe functies en kenmerken om de printbeleving tussen aangesloten apparaten te verbeteren, van gemakkelijke toegang tot in de cloud opgeslagen foto’s en documenten, tot het printen via NFC (Near Field Communication). Hiermee waarborgt Canon dat de PIXMA-serie toonaangevend blijft in printinnovatie.
CanoScan LiDE 120

LIDE

Vanaf vandaag maken ook twee nieuwe scanners deel uit van Canon’s CanoScan-assortiment – de LiDE 120 en LiDE 220 bieden gebruikers scannen naar de cloud en uiterst betrouwbare, hoge resolutie scanmogelijkheden.
Nieuwe manieren voor connectiviteit en printen Nieuw bij Canon’s meest recente PIXMA-printers is de integratie van NFC-technologie. Om het printen vanaf aangesloten smartphones nog gemakkelijker te maken, stelt PIXMA Touch & Print gebruikers in staat te printen en te scannen met NFC-apparaten door er eenvoudigweg een compatibele Canon-printer mee aan te raken.
Voor betere toegang tot foto’s en documenten die in de cloud zijn opgeslagen, heeft Canon de PIXMA Cloud Link vernieuwt. PIXMA Cloud Link is toegankelijk via de PIXMA Printing Solutions-app of via compatibele TFT-printerschermen en biedt ook toegang tot Google Drive™ en OneDrive™, alsmede tot bestaande diensten als Facebook™, Evernote™, Drop Box™ en Twitter™. Gebruikers van de PIXMA MG5650, MG6650 en MG7550 kunnen JPEG- en PDF-bestanden ook rechtstreeks scannen naar cloudservices als DropBox, Google Drive en meer.Dit kan naar wens rechtstreeks via het printerscherm of via smartphones en tables met behulp van de PIXMA Printing Solutions-app.
Daarnaast introduceert Canon ook een Scan-to-email-functie bij de PIXMA MG5650, MG6650 en MG7550. Deze functie stelt gebruikers in staat tijd te besparen en gescande documenten en foto’s als e-mailbijlagen rechtstreeks vanaf de printer te verzenden.

Easy Photo Print+

Om de printbeleving met tablets verder te verhogen, heeft Canon de PIXMA Printing Solutions-app ook voorzien van een link naar een nieuwe service: Easy Photo Print+. Deze service maakt het mogelijk in het apparaat of in de cloud opgeslagen foto’s te bewerken en eenvoudig vanaf een tablet te printen. Deze functionaliteit helpt gebruikers creatief aan de slag te gaan met hun foto’s en biedt een groot aantal templates om gepersonaliseerde wenskaarten, kalenders en collages te maken.
PIXMA MG7550 (2)
Slim en krachtig: de PIXMA MG7550
De huidige MG7150 wordt vervangen door de nieuwe PIXMA MG7550, een superieure All-in-One 6-kleuren fotoprinter met een 8,8 cm touchscreen display en een touchpanel. Canon’s unieke Intelligent Touch System en de Wi-Fi- en Ethernet-connectiviteit geven deze printer volledige cloud- en NFC-print/scanmogelijkheden met smart devices.
Dankzij het 6-kleuren-inktsysteem, waaronder zwarte inkt met pigment en kleurstoffen, cyaan, magenta, gele en grijze inkt, kan de PIXMA MG7550 zelfs bij zwart-wit prints foto’s met vloeiende gradaties produceren en met een druk op de knop prints zonder witrand van fotolabkwaliteit maken. Met een printresolutie van 9600 dpi en kleurenprints van fotolabkwaliteit is de PIXMA MG7550 ideaal voor enthousiaste fotografen die op zoek zijn naar professionele resultaten met een compact ontworpen printer.