terug

Canon irista, nieuw cloud fotobeheer

Homepage-Irista
Canon introduceert vandaag irista – een cloud-gebaseerde fotobeheer en managementservice. Dit platform biedt gebruikers een nieuwe manier voor het bekijken, beheren en uitzoeken van hun fotocollectie.
Mensen maken tegenwoordig duizenden digitale foto’s, die verspreid zijn over tal van apparaten. irista is ontwikkeld om complete beeldarchieven gemakkelijk op één centrale plaats te beheren. irista, eerder in de bèta-fase bekend onder de naam Project1709, maakt het gemakkelijk om elk beeld terug te vinden, ongeacht waarmee het beeld is gemaakt – camera of smartphone.
De service ondersteunt een groot aantal type bestanden, kent geen beperkingen ten aanzien van de bestandsgrootte en uploadt nieuwe beelden automatisch naar de beeldverzamelingen. Een gebruikersinterface wordt ondersteund door een zoekfunctie die gebruikers in staat stelt een beeld terug te vinden op basis van diverse tags die aan een beeld gegeven kunnen worden. Het overzichtelijke design biedt een aanpasbare tijdlijn en tag-gebaseerde filteropties die het gemakkelijker maken om beelden terug te vinden op basis van datum, camera, locatie, tags, lenstype en nog veel meer.
irista is beschikbaar met de volgende opslagcapaciteiten:

  • Tot 10 GB: Gratis, volledige functionaliteit
  • Tot 50 GB: € 4,99 per maand of € 49,00 per jaar
  • Tot 100 GB: € 10,99 per maand of € 109,00 per jaar

De volledige irista-service is nu live.
Aanmelden kan hier…
Irista

Tags: Uitgelicht

Bekijk ook deze items