terug

Inzenden voor Bruidsfoto Award 2012

De inzendingen voor de 8e editie van de Bruidsfoto Award (BFA) zijn weer van harte welkom. Als vakfotograaf word je van harte uitgenodigd om de huwelijksfoto’s waar je trots op bent (die foto’s waar jij zelf ook een beetje kippenvel van krijgt) in te sturen. Inzenden kan tot 1 november 2012.
De waarde van de BFA is voor jou vooral het enorme aantal aanstaande bruidsparen, die door middel van deze verkiezing kennis kunnen maken met jouw stijl van fotograferen. Bovendien zijn het ook deze bruidsparen die de belangrijkste stem hebben in wie uiteindelijk een Bruidsfoto Award wint. Met je mooiste foto’s bereik je dus jouw toekomstige klanten én maak je tegelijkertijd kans op een felbegeerde BFA Award.
Inzenden kan in 1 of meer van de onderstaande 6 categorieën:

  • Bruid & Bruidegom
  • Bruid in de Spotlight
  • Bruidegom in Beeld
  • Huwelijk & Emotie
  • Bruidskinderen
  • Vrije Categorie

Inzenden gaat digitaal. Hoe dit werkt, lees je op www.bruidsfotoaward.nl. Op deze site staan ook de deelname voorwaarden. De Bruidsfoto Award hanteert de richtlijnen voor fotowedstrijden van de FotografenFederatie. Als vakfotograaf is het dus echt de moeite waard om in te zenden!
Over de Bruidsfoto Award
De BFA is een activiteit van Bruidmedia BV, uitgever van o.a. Bruid & Bruidegom Magazine en Het Album. Het initiatief Bruidsfoto Award is uitgegroeid tot een prestigieuze fotoverkiezing waar professionele bruidsfotografen hun foto’s voor kunnen inzenden. Genomineerden, eervolle vermeldingen en winnaars van de vak- en publieksprijzen komen op verschillende momenten in het jaar en via relevante media regionaal en landelijk onder de aandacht van aanstaande bruidsparen.
Op deze wijze draagt de Bruidsfoto Award al jarenlang bij aan de zichtbaarheid van de professionele bruidsfotografie bij bruidsparen en stimuleert de Bruidsfoto Award bovendien de ontwikkeling van de professionele bruidsfotografie in Nederland.