terug

Verkiezing Bruidsfoto Award 2011

Tot 1 juni 2011 kan er worden gestemd op bruidsfoto’s in zes verschillende categorieën: Bruid & Bruidegom, Bruid in de Spotlight, Bruidegom in Beeld, Huwelijk & Emotie en de vrije categorie. Door te stemmen wordt ook kans gemaakt op de Canon EOS 550D met lenskit.
Op 1 juni worden vervolgens de stemmen geteld van de bruidsparen en collega vakfotografen en komt er uit elke categorie een publieks- en vakprijs winnaar. Op maandagavond 6 juni 2011 worden de publieks- en vakprijswinnaars in de zes categorieen bekend gemaakt.
In 2011 wordt voor de eerste keer uit alle publieksprijs-winnaars een overall-winnaar gekozen. De overall winnaar 2011 betreft de bruidsfoto welke de meeste publieksstemmen heeft ontvangen en als ‘schoolvoorbeeld’ geldt voor de hedendaagse bruidsfotografie in Nederland. Deze besloten, feestelijke uitreiking vindt plaats op een bijzondere locatie in Almere.
Het doel van de verkiezing Bruidsfoto Award is om de professionele bruidsfotografie onder de aandacht te brengen bij aanstaande bruidsparen zodat voor hen de mooiste dag van hun leven goed en vakkundig in beeld wordt gebracht en bovenal om de verdere professionalisering van de Nederlandse bruidsfotografie te ondersteunen.

Iwan Fotografie, winnaar vakprijs 2010 in de categorie Bruid in de Spotlight