terug

Bring Your Own Beamer

678
Op 28 november gebeurt het in Breda: de witte museumwanden van MOTI worden dan ingekleurd door de rood-groen-blauwe pixels van beamers. Die avond openen we eenmalig ’s avonds onze deuren voor een spectaculair event: Bring Your Own Beamer! Als voorproefje op de nieuwe MOTI tentoonstelling Born Digital (die op 13 december opent) nodigt het museum kunstenaars, ontwerpers, studenten en creatieven uit om op deze exclusieve avond eenmalig zelf te bepalen wat museumbezoekers te zien krijgen in een grootse beam show. Voor één avond is het museum dus van jou en kan iedereen met zijn eigen beamer zijn werk laten zien aan het MOTI publiek.
Bring Your Own Beamer (of kort gezegd BYOB) is een wereldwijd fenomeen naar concept van de Nederlandse webkunstenaar Rafaël Rozendaal dat sinds de eerste editie in 2010 over heel de wereld al tientallen keren is georganiseerd. Op inschrijving kun je je eigen plekje in het beamer arsenaal bespreken en een avond lang nieuw werk presenteren. Bovendien maak je zo kans op de publieksprijs en de speciale MOTI BYOB juryprijs.
New york, Singapore, Tokyo, Parijs, Berlijn, Madrid, Los Angeles en Chicago gingen MOTI al voor, in november is BYOB larger than life in Breda!
Houd onze website in de gaten. Binnenkort maken we bekend wie de juryleden zijn, beantwoorden we al je technische vragen en geven we alvast voorproefjes van kunstenaars die meedoen met BYOB. Ook op social media als Facebook zullen we zo nu en dan een tipje van de sluier lichten.
Staat je beamer al klaar en wil je je nu alvast aanmelden? Schrijf je dan meteen in via het aanmeldformulier. En let op: de MOTI zalen zijn groot maar vol is vol. Dus wees op tijd en reserveer je plek!
Wil je niet komen beamen maar ben je benieuwd naar de kunsten van anderen? Gewoon komen kijken kan natuurlijk ook. Je kunt je dan via info@motimuseum.com aanmelden ovv BYOB.

BYOB @ MOTI
Vrijdag 28 november
Zaal + Bar open van 20:00 – 00:00 uur. 

Toegang: €3,75 (je krijgt hier 3 muntjes voor waarmee je kunt stemmen voor de publieksprijs)

Voor vragen en technische informatie kun je contact opnemen via byob.moti@gmail.com