terug

Blurb geïntegreerd in Lightroom 4

Blurb, een online applicatie voor de vervaardiging van fotoboeken, maakt bekend dat gebruikers per direct een Blurb-boek kunnen maken in Adobe Photoshop Lightroom 4. De  tools voor het maken van een Blurb-boek zijn nu geïntegreerd in Lightroom 4. Bovendien is er een directe koppeling naar Blurb.nl om het boek af te drukken, te verzenden en/of te promoten. De betaversie is vanaf vandaag beschikbaar.

“We zijn erg blij dat het nu mogelijk is om een fotoboek te maken in Lightroom, dat bovendien naadloos aansluit op Blurb,” zegt Tom Hogarty, Lightroom Principal Product Manager bij Adobe. “Vanuit de Lightroom-community is er veel vraag naar het creëren van fotoboeken. We zijn daarom trots op de samenwerking met een bedrijf dat kwaliteit en klantbeleving levert, waar onze klanten op rekenen.”
“Dankzij deze integratie komt Blurb niet alleen tegemoet aan de wensen van bestaande klanten, maar bereikt hierdoor ook duizenden potentiële nieuwe klanten over de hele wereld. We konden geen betere partner treffen,” zegt Eileen Gittins, oprichter en CEO van Blurb.
Deze integratie met Lightroom is de tweede oplossing op het gebied van fotoboekcreatie die Blurb heeft ontwikkeld voor Adobe-klanten. Vorig jaar introduceerde Blurb een plug-in voor Adobe InDesign.


Bekijk ook dit item