terug

Best multifunction photo printer: Canon Pixma MG8250

[block]

Technische Specificaties

Type: All-in-One Wifi-printer
Bediening: Intelligent aanraakscherm
Inkt: zes losse inktcartridges, resolutie tot 9600 dpi
Printsnelheid: foto van 10 x 15 cm in ca. 20 sec.
Overig: scanfunctie voor 35mm-film [/block]
Met zijn slanke design en extra connectiviteit, waaronder toegang tot de nieuwe PIXMA Cloud Link en draadloos printen vanaf mobiele apparaten, produceert de Canon PIXMA MG8250 met indrukwekkende snelheden prints van fotolabkwaliteit. De printkop produceert druppels van 1 picoliter en een printresolutie van 9600 dpi. Het 6-inktsysteem bevat pigmentzwart, dye-zwart, magenta, cyaan, geel en grijs, en produceert in slechts 20 seconden een korrelvrije kleurenprint van 10×15 cm. Daaraan toegevoegd is een CCd-scanner die 35mm films scant met een resolutie van 4800 x 9600 dpi, waardoor deze multifunctional voor elke liefhebber van fotografie een zeer gewild hulpmiddel is.

Zes kLeuren

Deze alles-in-één met zes inktcartridges is handig voor de serieuze fotograaf. Met een printresolutie tot 9600 dpi zorgt het apparaat voor prima foto’s en afbeeldingen. De FINE printkoptechnologie van Canon, met inktdruppels tot minimaal 1 pl, produceert in ca. 20 seconden een randloze print van 10 x 15 cm met haarscherpe fotolabkwaliteit.

Eenvoudige bediening

De bediening verloopt via een groot aanraakscherm, waarbij de beschikbare keuzes niet alleen verlicht zijn, maar ook aangepast worden aan de gekozen functionaliteit van de PIXMA MG8250. Dit scherm is onderdeel van een strak ontworpen printer.

WIFI

Niet alleen via een USB-verbinding is de PIXMA te gebruiken, er is ook voorzien in een draadloze Wifiverbinding. Met een speciale toepassing kun je zowel printen vanaf, als scannen naar je mobiele apparaat. Deze Pixma is mede ontworpen om 35 mm filmoriginelen prima in te kunnen scannen op maximaal 4800 dpi. Ook de Apple Airprint technologie wordt ondersteund. Maar deze techniek werkt niet alleen in combinatie met mobiele apparaten, ook vanaf de PC kan draadloos geprint worden vanuit de Canon iMage Gateway of Picasa van Google, waar veel handige sjablonen te vinden zijn. Maar ook de bijgevoegde software levert je veel vrolijke mogelijkheden om reeksen beelden uit video-opnames af te drukken en allerhande creatieve effecten op je foto’s los te laten.
Er kan op papier worden afgedrukt, papier van vele soorten, en dubbelzijdig afdrukken hoort ook tot de mogelijkheden. De dubbele invoer maakt het snel afwisselend gebruiken van verschillende papiersoorten mogelijk. Maar naast papier kunnen ook Cd’s bedrukt worden, zodat je ze makkelijk kunt herkennen.

Tags: Tipa

Bekijk ook deze items