terug

Lancering Beeldradio tijdens Shoot A’dam

IMG_2465
Tijdens de film opnames van “De Laatste Rit” met geluidsman Stef Osadzinski

Van foto naar Beeldradio

Beeldradio is een collectief van media makers dat oprechte verhalen maakt. Verhalen kun je vertellen in beeld, geluid, tekst en met muziek. Het idee achter Beeldradio was om deze diverse vakgebieden optimaal te combineren door samenwerking. Alle leden hebben hun eigen expertise. Wat ze bind is de passie voor mooie oprechte verhalen, waarbij de mens altijd een centrale rol speelt. Ze begonnen ooit met het combineren van radiodocumentaire techniek en fotografie voor onder andere de VPRO en HollandDOC, maar maken vandaag de dag web-documentaires, korte films en publiceren hun verhalen cross-mediaal. Naast hun eigen producties geven ze intensieve workshops voor media professionals.
Tijdens Shoot Amsterdam zal fotograaf en multimedia specialist Daimon Xanthopoulos samen met audio en muziek componist Stef Osadzinski een kijkje geven achter de schermen van enkele van de multimedia producties. Stef Osadzinski zal de rol van geluid en muziek tonen aan de hand van praktijk voorbeelden terwijl daimon ons meeneemt naar hoe je als fotograaf je markt en positie kan vergroten. Daarnaast zullen ze aantonen dat de Leica M niet alleen een geweldige camera is maar ook een zeer geschikte film camera door een film te tonen die uitsluitend en exclusief gefilmd is met de nieuwe Leica M camera en een reeks Leica  objectieven.

Meer weten

– Lees meer over de Leica M (type240) film: klik hier…
– Bekijk de Website van Beeldradio: klik hier…
– De Beeldradio lezing is op de 3de verdieping zijn van 16.00  tot 16.45 uur.
– Speciale Shoot A’dam korting: Geïnteresseerde kunnen zich tijdens Shoot A’dam, op de 1ste verdieping inschrijven voor een workshop multimedia maken, met extra korting (alleen geldig tijdens Shoot A’dam).
 

IMG_2587
De Leica M tijdens de filmopnames van “De Laatse Rit”

 


Bekijk ook deze items