terug

Adobe CC Video updates

Adobe-Creative-Cloud-video-production-tools-and-workflow-overview

Op 17 december 2014 zijn er door Adobe updates gepubliceerd voor zo ongeveer alle video applicaties: Adobe Premiere Pro CC, Adobe After Effects CC, Adobe Media Encoder CC, Adobe SpeedGrade CC, Adobe Audition CC, Adobe Prelude CC, en Adobe Story CC Plus.

Media Encoder

kiezen waar de video wordt gepubliceerd.
kiezen waar de video wordt gepubliceerd.

Deze 2014.2 update brengt enkele uitbreidingen en verbeteringen, waaronder de optie om vanuit de Media encoder CC de video’s direct naar YouTube en Vimeo te sturen. Dat wordt dan ‘destination publishing’ genoemd, waarbij voor elk van de doelen eigen instellingen kunnen worden gekozen, terwijl je ook direct een wachtwoord en andere toestemmingen aan de video kunt toevoegen om te bepalen wie de video mag zien. Je account informatie voor elk van de bestemmingen wordt vanzelfsprekend in de Media encoder bewaard.
Premeire Pro CC 2014.2 biedt ondersteuning voor nieuwe video codecs zoals Arri open Gate media en bij stills de keuze optie voor de tijdsduur in seconden of frames.
After Effects biedt meer controle over tekst via scripts en er zijn op basis van feedback van gebruikers een paar kleine interface verbeteringen doorgevoerd.
Meer informatie? klik hier