terug

Vakbeurs Openbare Ruimte België

Wanneer:
7 februari 2019 hele dag Europe/Amsterdam Tijdzone
2019-02-07T00:00:00+01:00
2019-02-08T00:00:00+01:00
Waar:
Brussels Expo
Brussel
België
Kosten:
Gratis
Contact:
Vakbeurs Openbare Ruimte

Paleis 1 van Brussels Expo staat op 7 februari 2019 volledig in het teken van ontwerp, onderhoud, inrichting en beheer van de openbare ruimte.

Of het nu onderhoud is van straten, plantsoenen en parken, het beheer van wijken, de inrichting van steden, het ontwerpen van compleet nieuwe gebieden of het toepassen van smart city concepten, alles is er voor welke openbare ruimte specialist dan ook. En dus ook voor betrokken burgers die actief zijn voor hun eigen straat of wijk.

Beursvloer met innovaties en nieuwe ontwikkelingen
Bezoekers kunnen kennismaken met de vele facetten van de openbare ruimte en krijgen op de beursvloer een actueel beeld van alle denkbare producten op het gebied van openbare ruimte zoals: Spelen, Licht, Groen, Water & Klimaat, Straatmeubilair, Bestrating en Verkeer & Mobiliteit.

Diegenen die op zoek zijn naar gesprekspartners om over visie, ontwerp, inrichting en beheer van openbare ruimte te klankborden, kunnen terecht bij de aanwezige studiebureaus op het gebied van Advies & Beheer en Landschapsarchitectuur & Ontwerp.

Vakbeurs Openbare Ruimte Brussels Expo
Tijdens de beurs komt u ook alles over de laatste ontwikkelingen en innovaties te weten tijdens een van de gratis seminaries. Spijker uw kennis over actuele onderwerpen bij, werp een blik mee op de toekomst en stel al uw vragen aan de experts. Aan de hand van praktijkgerichte projectvoorbeelden passeren actuele thema’s de revue.

ReScape
ReScape inspireert beroepsmatig geïnteresseerden en informeert over de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving. ReScape is een kwartaalmagazine, nieuwsbrief en website, gericht op de Belgische markt. Bedreven vakjournalist J. Philippe Cols staat met zijn jarenlange ervaring op gebied van openbare ruimte aan het roer. Deze titel beoogt een actueel overzicht te geven van de openbare ruimte en infrastructuur in België, zowel in het Nederlands als het Frans.