terug

Innovatief beheer van de openbare ruimte in de schijnwerpers

Wanneer:
26 november 2013 – 27 november 2013 hele dag Europe/Amsterdam Tijdzone
2013-11-26T23:00:00+00:00
2013-11-27T23:00:00+00:00

Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte.CROW organiseert, in samenwerking met IPC Groene Ruimte, Branchevereniging VHG, het ministerie van Binnenlandse Zaken, Gemeente Schoon, CROW Levende Stad én de gemeente Zoetermeer, op woensdag 27 november 2013 het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte. Hét enige congres in Nederland waarbij beheer van de openbare ruimte centraal staat.

Het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte is het congres voor alle professionals in het beheer van de openbare ruimte. Bezoek sessie over (burger)participatie, publieke-private samenwerking, beeldkwaliteit, assetmanagement, contractvormen, informatiemanagement en BGT-IMGeo-Imbor. Met innovatieve oplossingen, inspirerende initiatieven en concrete praktijkvoorbeelden.

Enkele highlights

  • Gastheer Charlie Aptroot, burgemeester van Zoetermeer, over de waarde van goed beheer van de openbare ruimte en de uitdagingen in de komende periode.
  • Hoofdspreker Mark van Hagen, senior adviseur bij NS, over de onbewuste effecten van het beheer van de openbare ruimte.
  • Patrick van Domburg, wethouder Wijk- en buurtbeheer van Zoetermeer, over het belang van netwerken voor de beheerder, en hoe u dat doet.
  • De verkiezing van ‘Het beste beheerteam van Nederland’. Nederland selecteert, de drie genomineerde beheerteams presenteren zich op het podium en de congresdeelnemers kiezen de nummer één!
  • Silvia de Ronde Bresser, initiatiefnemer van Kracht in NL, neemt de rol van dagvoorzitter op zich.

Meld u aan

Bent u dagelijks betrokken bij de openbare ruimte? Dan mag u niet ontbreken op dit informatieve, interactieve én inspirerende congres. Tijdens het congres passeren nieuwe inzichten, praktijkervaringen en actuele ontwikkelingen de revue. Ook bij de ontvangst, lunch en netwerkborrel kunt u bijpraten met bestaande en nieuwe relaties. Meld u aan voor het Nationaal Congres Beheer Openbare Ruimte via www.ncbor.nl.