terug

IFME-Stadswerkcongres 25 en 26 september 2014 Etten-Leur Asset management en kennisuitwisseling

Wanneer:
24 september 2014 – 26 september 2014 hele dag Europe/Amsterdam Tijdzone
2014-09-24T22:00:00+00:00
2014-09-26T22:00:00+00:00
Waar:
Etten-Leur
Kosten:
325,00 euro

Op 25 en 26 september verwelkomt Stadswerk vertegenwoordigers uit haar internationale netwerk International Federation Municipal Engineering (IFME). Asset management op de volle breedte van het Stadswerk-terrein is de rode draad tijdens deze conferentie. Maar het programma biedt ook volop mogelijkheden om ervaringen op uw (specialistische) werkterrein uit te wisselen met uw collega’s uit andere landen. Van Australië tot Finland. De wereld komt naar u toe in Etten-Leur. Maak gebruik van deze unieke kans!

Kom 25 en 26 september naar het Stadswerk IFME 2014 congres en laat u verrassen door collega’s uit binnen- en buitenland. Leer meer over beschikbaarheid, bruikbaarheid, veiligheid en milieu, in relatie tot maatschappelijk verantwoorde kosten, ook in uw gemeente.

Deze twee dagen schenken we aandacht aan asset management voor alle aandachtsvelden: water, groen, gebouwen en wegen. Er is aandacht voor de tools die u nodig heeft om te beginnen met asset management tot de verdieping van de bestuurlijke en politieke aspecten. Daarnaast biedt het programma, door middel van ‘open space’ volop mogelijkheden om ervaringen op uw (specialistische) werkterrein uit te wisselen met uw collega’s uit andere landen.

Onze eerste conferentie dag staat in het teken van het werk in de praktijk. Zowel de inleiders als de verschillende workshops belichten de best practices van gemeenten in de aandachtsvelden water, groen, gebouwen en wegen.

De tweede dag van deze conferentie is meer beschouwend. Met in de ochtend uiteenzettingen over asset management in beleid en politiek. Met sprekers over leiderschap en cultuur. ’s Middags is meer ruimte om de praktijk te beschouwen met een aantal excursies over asset management. Onderweg heeft u daarbij tijd om met uw buitenlandse collega’s ideeën en kennis uit te wisselen.
Momenteel maken we het inhoudelijke programma rond. Houdt u vooral onze website in de gaten, daar verschijnt het programma: www.stadswerk.nl/ifme