terug

Groenspiratie in Burgers’ Zoo

Wanneer:
6 februari 2018 @ 15:00 – 18:30 Europe/Amsterdam Tijdzone
2018-02-06T15:00:00+01:00
2018-02-06T18:30:00+01:00
Waar:
Burgers' Zoo
Antoon van Hooffplein 1
6816 Arnhem
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:
Stichting Groenkeur

groenspiratie burgers zooDe nieuwe editie van Groenspiratie, het inspiratie-evenement van Groenkeur, staat voor de deur!

Op dinsdagmiddag 6 februari opent Burgers’ Zoo speciaal voor ons haar deuren voor een kijkje in het spectaculaire nieuwe Mangrovebos.
Het bestuur en de directie van Stichting Groenkeur nodigen u uit om samen met een collega deze middag te beleven.

Inspirerende sprekers nemen u mee op hun reis langs innovaties en trends op ons vakgebied. Met speciale aandacht voor ‘groenstedelijke’ ontwikkelingen.

Een boeiend programma

We starten de middag om 15.00 uur met bijdragen van:

Dick Oosthoek, directeur Groenkeur, over trots en zijn ambitie opdrachtgevers, bedrijfsleven en Groenkeur te verbinden. Krijgt Groenkeur de voorkeur?

Alex van Hooff, directeur van het familiebedrijf Burgers’ Zoo is een evolutionair ondernemer die zichzelf een exotische boer noemt, over ‘groen’ in zijn dierentuin en het in juli 2017 geopende Mangrovebos.

Thomas Rau is ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair. Hij weet met zijn enthousiasme, energie én humor zijn publiek en opdrachtgevers te overtuigen van de ingrijpende stappen die nodig zijn om de omslag van duurzaamheid naar levensvatbaarheid te maken. Op ingenieuze wijze integreert hij dak- en binnentuinen in zijn ontwerpen.

Arnold van Vliet, bioloog (verbonden aan Universiteit Wageningen) bestudeert jaarlijks terugkerende verschijnselen in de natuur. Dit beeld helpt de samenleving zich aan te passen aan de veranderingen in de natuur die optreden als gevolg van verandering in weer en klimaat. Hij vertaalt wetenschap naar het publiek en is bekend van onder meer Muggenradar, Tekenradar en Allergieradar.

Om +/- 17.30 uur sluiten we af met heerlijke hapjes en drankjes.

U bent daar toch ook bij? Meld u snel aan!