terug

Eyefi Cloud nu wereldwijd beschikbaar

mac_pc_screen1_lowres
Eyefi kondigt vandaag de wereldwijde beschikbaarheid van Eyefi Cloud aan, een private clouddienst voor foto’s, waarmee net gemaakte foto’s direct beschikbaar zijn op smartphones, tablets, dekstops/laptops of smart-tv’s. Eyefi Cloud, dat eerder dit jaar al werd geïntroduceerd in de Verenigde Staten en Japan. is ontwikkeld om foto’s snel beschikbaar te krijgen op meerdere apparaten. Eyefi Cloud, in combinatie met de Eyefi Mobi draadloze SD-kaart en de Eyefi Mobi apps, maakt elke foto direct toegankelijk via het internet. Eyefi Cloud biedt gebruikers de mogelijkheid om een onbeperkt aantal foto’s te organiseren, synchroniseren en delen en de eerste 90 dagen is de cloud service gratis.
De clouddienst is vanaf vandaag beschikbaar door simpelweg de nieuwe Eyefi mobiele app te downloaden en te registreren. De app is beschikbaar in de iTunes en Google Play stores. Gebruikers van de nieuwe Eyefi app krijgen een gratis lidmaatschap op de Eyefi Cloud van drie maanden. Na deze periode is het lidmaatschap te verlengen voor € 44,99 per jaar. Tegelijkertijd met de introductie van Eyefi Cloud, onthult het bedrijf een nieuw logo en een nieuwe verpakkingen voor de Eyefi Mobi kaarten.
eyefi_easysteps_only

Hoe het werkt

De Eyefi Mobi SD-geheugenkaart kopieert de foto’s automatisch van de digitale camera naar de Eyefi mobiele app op een iOS of Android apparaat. De Eyefi app zet de bestanden op een intelligente en overzichtelijke manier over naar de Eyefi Cloud. Eyefi Cloud synchroniseert alle foto’s met de aangesloten apparaten, zodat de gebruiker de foto’s overal tot zijn beschikking heeft, zowel online als offline (na synchronisatie). Elk apparaat met de Eyefi app of een webbrowser kan worden gebruik om de fotocollectie te bekijken, te delen en te beheren. Voor fotografen met meerdere camera’s verzamelt Eyefi Cloud de foto’s automatisch in een enkele, goedgeorganiseerde collectie, waar ze verder bewerkt en beheerd kunnen worden. De volledige collectie is dan beschikbaar op alle apparatuur van de gebruiker.
90_day_burst_logo_eyefi_sd_cloud_gen_2

Prijs & beschikbaarheid

De aanbevolen verkoopprijs van Eyefi Mobi SD-kaart is € 41,99 voor de 8GB versie, € 61,99 voor de 16GB versie en € 81,99 voor de 32GB versie. Klanten kunnen de Eyefi Mobi apps in de Apple app store vinden, in de Google Play app store en in de Amazon Kindle app store. De nieuwe apps worden geleverd met een lidmaatschap op de Eyefi Cloud van drie maanden dat van start gaat zodra een nieuw account wordt geactiveerd. Bestaande Eyefi Mobi klanten hoeven alleen maar de nieuwe apps te downloaden voor hun lidmaatschap van drie maanden. Een lidmaatschap van twaalf maanden is verkrijgbaar vanaf € 44,99 voor een onbeperkte hoeveelheid foto’s. Klik voor meer informatie over Eyefi.